Beker en leuke schaakspelletjes op laatste clubmiddag 2019.

Vrijdag 20 december 2019.

Op de laatste clubmiddag van het jaar doen we al jaren leuke schaakspelletjes zoals doorgeefschaak, Raindrop Chess, spelen met gekleurde schaakstukken, schaken met z'n drieën enz. Sinds dit seizoen spelen we op de clubmiddag voor de vakanties in de bekercompetitie, na de eerste ronde op een van de eerste clubmiddagen. Op deze vrijdagen zijn vaak veel clubleden afwezig en is er geen interne competitie.

Praktisch komt dit goed uit omdat in de interne competitie niet ingehaald kan worden wat wel in de beker kan. Vandaag speelden de laatste zestien in de kleine zaal de dubbele ronde met wit en met zwart. Berend won twee keer van Ties en dat deden ook Rogier tegen Jorn, Pieter tegen Tom en Jarne tegen Sebastian. Lars won de eerste partij tegen Ruben waarna de tweede partij remise werd. Lars dus ook door naar de kwartfinale. De topper tussen Aron en Elliot werd gewonnen door Aron, de eerste partij met winst, de tweede werd remise. Daarmee zijn zes kwartfinalisten bekend. Menko en Gianluca waren afwezig dus deze partijen worden in januari ingehaald. Datzelfde geld voor Jip en Robin, Robin was afwezig dus ook tussen deze spelers wordt het inhalen. De loting volgt in januari als de inhaalpartijen zijn gespeeld. De kwartfinale wordt gespeeld op 14 februari.

Iedereen die niet meer actief was in de beker speelde dus leuke schaakspelletjes. Het werd een leuke afsluiting van een mooi schaakjaar 2019! Op 10 januari 2020 bestaat de club 14 jaar. We gaan beginnen met taart eten op het succes van de Grote Clubactie met de prijsuitreiking van de beste loten verkopers. Op het programma staat dan ook de 7e en laatste ronde in de tweede periode in de interne competitie. Op onze sites komen nog verslagen van o.a. GP Schaakfestival op 28 december en een overzicht stand van zaken in de interne competitie. Begin januari wordt onze site alvast klaargemaakt voor de inschrijving van het 11e SC de Paardenspong Toernooi 2020 op 29 februari.Iedereen fijne kerstdagen en een heel goed 2020!


0 keer bekeken

Contact

Clubmiddag: vrijdagmiddag 16:15 - 17:30 

Locatie: Buurtcentrum Hunzeborgh

Adres: Beijumerweg 10a, 9731 EB, Groningen

Jeugdleider: Ronald van Nimwegen

Email: a.r.vannimwegen@hetnet.nl

Tel: 06-10039868 

KvK: 56506058

Iban: NL23 INGB 0000 708870

t.n.v. SC de Paardensprong 

Sponsoren

© Sc de Paardensprong

sklogo-matte.png