Berend clubkampioen, Jip plaatst zich voor de bekerfinale.

Vrijdag 24 juni 2022.

Om kwart voor vier begonnen vanmiddag de partijen tussen Berend en Pieter met als inzet het clubkampioenschap 2021 - 2022. Berend won dit seizoen drie van de vier periodetitels dus deze halve finale was ook meteen de finale, tenzij Pieter deze tweekamp wist te winnen. Dan zouden ze opnieuw tegen elkaar spelen.

Voor de finale mochten we de ruimte in het kantoor gebruiken zodat de jongens in alle rust hun partijen konden spelen. Berend won een partij en de tweede werd remise. Daarmee is Berend voor het eerst clubkampioen, gefeliciteerd!


Voor de derde plaats staan de partijen tussen Jip en Aron op het programma. In de bekercompetitie zijn de vluggerpartijen tussen Jip en Berend online gespeeld. Jip was de beste in de snelschaakpartijen en plaatst zich voor de finale tegen Dagmar. Berend speelt voor de derde plaats tegen Mehran.


Carlijn won de online partij tegen Ruben en is periodekampioen in de damedivisie. In de loperdivisie is Anton kampioen. Hij is niet meer in te halen door de rest. De partijen die nog openstaan vervallen.

0 weergaven0 opmerkingen