Buiten schaken, ook leuk!

Vrijdag 19 juni 2020.

Vorige week zijn we begonnen met de clubmiddag buiten. Dat is goed bevallen! Iedereen hield zich keurig aan de afspraken die we gemaakt hebben. De Hunzeborgh is alleen toegankelijk voor trainers en kinderen mogen bij hoge nood gebruik maken van het toilet.

Ook drinken moet iedereen zelf meenemen want ook dat mag niet uit de Hunzeborgh worden gehaald. Na afloop zijn de tafels en stoelen gedesinfecteerd. We mogen nu de tafels en stoelen voorin de grote zaal zetten, wat een hoop gesjouw scheelt. Vanmiddag hadden we geluk met het weer want voor vrijdagmiddag werd eerder in de week regen verwacht. Het bleef droog met tegen half zes wat donkere luchten maar die dreven over.

De laatste twee clubmiddagen in dit toch wel vreemde seizoen door Corona houden we ook buiten. Hopelijk is alles eind augustus weer normaal. We merken dat de kinderen buiten ook heel veel plezier hebben en het leuk vinden om elkaar weer te zien na drie maanden met online schaken. Online was de eerste weken spannend en leuk maar het elkaar niet zien werd enorm gemist. Met vier clubmiddagen buiten hebben we de draad weer opgepakt op weg naar de zomervakantie. 3 Juli is de prijsuitreiking met ook de bekers voor de winnaars van de derde en vierde periode.


0 keer bekeken

Contact

Clubmiddag: vrijdagmiddag 16:15 - 17:30 

Locatie: Buurtcentrum Hunzeborgh

Adres: Beijumerweg 10a, 9731 EB, Groningen

Jeugdleider: Ronald van Nimwegen

Email: a.r.vannimwegen@hetnet.nl

Tel: 06-10039868 

KvK: 56506058

Iban: NL23 INGB 0000 708870

t.n.v. SC de Paardensprong 

Sponsoren

© Sc de Paardensprong

sklogo-matte.png