Clubmiddag met bijna alle clubleden.

Vrijdag 25 september 2020.

Op de foto van deze week zien we Matei. Hij was vorige week zaterdag niet aanwezig bij de prijsuitreiking voor het GP klassement van vorig seizoen in Hoogkerk. Vanmiddag kreeg hij de beker voor de tweede plaats in het klassement wat eindigde na het GP in Emmen. Gefeliciteerd! Dit seizoen gaat het erop lijken dat er geen klassement gaat komen want er staan door de Corona crisis nog geen toernooien in de NOSBO agenda. Misschien komt er binnenkort een stappenkampioenschap, wat leuk zou zijn want de jeugd wil heel graag spelen.

Vanmiddag hadden we slecht twee afwezigen dus volle bak in de Hunzeborgh. Ook Rogier was weer terug dus konden bijna alle partijen in de competities gespeeld worden, inmiddels al ronde drie in periode een. De loperdivisie speelde vanmiddag meerdere partijen. Alle uitslagen staan op de site bij competities met een apart schema voor de loperdivisie die geen Zwitsers speelt. Volgende week volgt ronde vier waarna we op 9 oktober gaan loten en spelen in de bekercompetitie, grote zaal. Alle clubleden die niet spelen in deze competitie krijgen dan les in de kleine zaal.


De Grote Clubactie is als een speer van start gegaan. Alle 600 ingekochte loten zijn meegegeven aan de clubleden en ruim 150 zijn al betaald. Er is een nieuwe bestelling onderweg. Misschien gaan we met z'n allen 1000 loten verkopen!

Op onze site wordt de pagina over ons komende weken bewerkt met nieuwe foto's van de clubleden.

24 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven