CLUBMIDDAG VOORLOPIG AFGELAST! + info online clubmiddag.

Bijgewerkt: mrt 18

Donderdag 12 maart 2020.

Vanavond heeft de trainersstaf besloten om de clubmiddag voor morgen en komende weken af te gelasten i.v.m. het Corona virus. Een aantal trainers heeft wat verkoudheid klachten en kinderen worden misschien niet snel ziek maar kunnen het virus wel overdragen. De volgende clubmiddag hopen we, uiteraard onder voorbehoud) op 3 april te houden. We organiseren op vrijdagmiddag, zolang er geen clubmiddag is, een online clubmiddag. Zie onderstaand. Meer berichten volgen uiteraard!

Online clubmiddag Paardensprong!

Helaas kan de clubmiddag de komende tijd niet doorgaan vanwege het Corona virus. Gelukkig is er een alternatief: vanmiddag houden we voor het eerst een online clubmiddag van de Paardensprong, een primeur!

Wat heb je nodig?

Een gratis account op www.lichess.org. Je kunt vervolgens op je telefoon, tablet en/of computer meedoen.

Hoe doe ik mee?

Ga iedere vrijdag zolang er geen clubmiddag is, om iets voor 16:15 uur naar:

https://lichess.org/tournament/oy5KEM6f

Klik op Neem deel en voer als wachtwoord in Paardensprong

Het toernooi begint exact om 16:15 uur, dus zorg dat je dan achter het bord zit. Je hebt namelijk 20 seconden om je eerste zet te doen als je bent ingelogd, anders verlies je de partij. Het toernooi duurt anderhalf uur. Maar je kunt ook later dan 16:15 uur nog inloggen op het toernooi en na iedere partij kun je pauzeren of ophouden.

Vaker meedoen?

Wil je op de hoogte gehouden worden van andere Lichess-toernooitjes die we wekelijks voor jeugdspelers en schaakouders uit de buurt organiseren, app dan je telefoonnummer door naar Martijn Hardeman (de vader van Aron en Imara): 06-179 179 81. Hij zet je dan in de appgroep waarin de toernooien worden doorgegeven. Dit is een besloten groep met een (voor)namenlijst. Leuk en ook wel een prettig idee dat je weet tegen wie je online speelt.

Je kunt kiezen of je in de reguliere app-groep wilt komen waarin iedereen berichtjes kan zetten en allerlei schaakzaken worden uitgewisseld, of in de "stille" app-groep waarin alleen Martijn de benodigde berichtjes plaatst voor de toernooien en waar anderen geen berichten in kunnen plaatsen.

Online schaakcompetite

Vorig jaar hebben we een online schaakcompetitie gehouden, waarbij de deelnemers elke 10 dagen online een partij speelden tegen degene tegen wie ze waren ingedeeld. Zie http://www.onlineschaakcompetitie.nl/ Binnenkort starten we een nieuwe online schaakcompetitie. Heb je interesse, meld je aan bij Martijn Hardeman: 06-179 179 81. Aan al deze activiteiten zijn geen kosten verbonden.

0 keer bekeken

Contact

Clubmiddag: vrijdagmiddag 16:15 - 17:30 

Locatie: Buurtcentrum Hunzeborgh

Adres: Beijumerweg 10a, 9731 EB, Groningen

Jeugdleider: Ronald van Nimwegen

Email: a.r.vannimwegen@hetnet.nl

Tel: 06-10039868 

KvK: 56506058

Iban: NL23 INGB 0000 708870

t.n.v. SC de Paardensprong 

Sponsoren

© Sc de Paardensprong

sklogo-matte.png