top of page

David clubkampioen, Dagmar wint de beker!

Vrijdag 21 en zaterdag 22 juni.

De beslissingen zijn gevallen in de beker en interne competitie. Tijdens de clubmiddag werd er gespeeld voor de 1e en 3e plaats in de bekercompetitie. De 2 partijen tussen de verliezend halve finalisten Imara en Hedde eindigde in een 1 - 1 gelijk spel. Hedde was het beste in vluggeren met winst in beide partijen. Een gelijke tussenstand na de reguliere partijen kwam ook op het scorebord tussen Dagmar en David. Het vluggeren leverde weer een gelijk spel op waarna Dagmar de beste was bij het 3 + 2 minuten snelschaken.

Op zaterdagmiddag zaten de finalisten om het clubkampioenschap achter het bord. David en Carlijn wonnen beiden twee perioden en hadden zich dus rechtstreeks geplaatst voor de finale. Ook hier leverde de vier reguliere partijen geen beslissing op. Bij het vluggeren was David de beste in is dus voor het eerst SC de Paardensprong clubkampioen!

Voor de derde plaats hebben we dit seizoen geen periode kampioen. Wat we dan doen is punten voor de spelers die in vier perioden in de Koningsdivisie hebben gespeeld bij elkaar op tellen. De beste is Gianluca met 17.5 punten gevolgd door Kaj en Dagmar met 17 punten. De laatste twee gaan twee partijen tegen elkaar spelen. De winnaar komt dan voor de derde plaats uit tegen Gianluca. De matches worden 28 juni en 5 juli gespeeld op de clubmiddag.

38 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page