Drie prijzen in Emmen, Carlijn plaatst zich voor NK C meisjes.

Zaterdag 26 maart 2022.

Vandaag werd in Emmen het 1e Grand - Prix toernooi van 2022 gespeeld, hopelijk volgen er nog heel veel dit jaar. Onder de 43 deelnemers drie Paardensprongers. In groep B met zes spelers werd Ruben knap 2e met drie punten.

In groep C scoorde Imara vijf punten waarmee ze gedeeld tweede werd. Het onderling resultaat was in haar nadeel. Dus een beker voor de derde plaats. Sven speelt regelmatig toernooien, daar wordt je beter van. Vandaag scoorde Sven vijf punten uit zeven partijen. Op onderling resultaat werd Sven derde. Goed gedaan want Sven zat een een sterke groep.

Drie deelnemers, drie prijzen! Een goede dag voor onze schakers!

Een verslag van het toernooi is te lezen op de site ESG.

Onderstaand beelden van de prijsuitreiking.Vandaag was ook de laatste kans voor de C meisjes en de A/B jongens om zich te plaatsen voor het NK. Het toernooi werd online gespeeld. In de A/B groep lukte het Berend met een 10e plaats niet om zich te plaatsen. Bij de C meisjes viel Dagmar, met een zesde plaats net buiten de boot met drie punten. Carlijn scoorde ook drie punten maar haar toernooi resultaat was net iets beter dan van Dagmar. Zij mag meedoen met het NK C meisjes. Gefeliciteerd!


Alle foto's zijn gemaakt door Martijn Hardeman, waarvoor dank! Er staan nog geen andere Grand - Prix toernooien in de agenda maar op 14 mei is er een groot toernooi in Hoogkerk. Een aantal clubs uit het Noorden organiseren gezamenlijk het Open Noord - Nederlands Jeugd Kampioenschap in het Dorpshuis in Hoogkerk. Komt allen!

47 weergaven0 opmerkingen