• Ronald van Nimwegen

Eindelijk!

Vrijdag 7 mei 2021.

Na vijf maanden geen clubmiddag door de Corona crisis was het vanmiddag zover: clubmiddag buiten net als in het voorjaar van 2020. Eindelijk! Gelukkig was het droog maar met wat zon tussen de stapelwolken door was het redelijk goed toeven op de "Hunzeborgh heuvel".

Ondanks de meivakantie waren 26 clubleden aanwezig waaronder Carlijn en Maurits die vanwege de vakantie tijd hadden om vanaf Schiermonnikoog naar Groningen te komen. de trainersstaf was ook niet volledig aanwezig. Bram kon bijvoorbeeld niet met een hele speciale reden: zijn boekpresentatie met het boek Soldaat van het Noorden in Hoogezand.

Het werd een middag met lekker partijtjes schaken, een aantal kinderen koos ook voor doorgeefschaak. Volgende week en de twee weken erna, als het weer het toelaat, gaan we een toernooitje spelen: 15 jaar SC de Paardensprong. Dit gaan we doen in twee groepen. De categorieën E t/m H spelen van vier tot vijf. Het uur daarna gaan de categorieën A/B t/m D spelen. We gaan Zwitsers spelen waarin in alle categorieën bekers te winnen zijn. In totaal staan negen ronden op het programma. Via de mail en app krijgen jullie nadere informatie.


20 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven