Feestelijke afsluiting seizoen 2021 - 2022

Vrijdag 8 juli 2022

Na twee seizoenen die door Corona verstoord waren konden we vanmiddag en vanavond het seizoen afsluiten in ouderwetse stijl. Bijna tien seizoenen deden we dit met met een leuke clubmiddag, prijsuitreiking, buffet waar iedereen die daaraan meedeed iets lekkers maakt en een ouders tegen kinderen toernooi. Vandaag kon dat dus eindelijk weer.

Vorig jaar zijn we gestart met schaakopdrachten oplossen. Dat vonden de kinderen heel leuk om te doen dus organiseerden Sjoerd en Berend dit jaar weer de puzzels. 25 Borden stonden voor de kinderen klaar waarvan de moeilijkste op het demobord. Voor de beste 2 kinderen per divisie waren kleine prijsjes te winnen. De winnaars zijn nog niet bekend want alle antwoordformulieren zo'n 40 stuks moeten nog worden nagekeken. De uitslag volgt dus nog.

Tegen kwart voor zes was het tijd voor de prijsuitreiking waarvan vele ouders getuige waren. Het laatste diploma van het seizoen was voor Jorn die geslaagd is voor stap 3. De eerste bekers die werden uitgereikt waren voor periode vier. Anton won de loperdivisie, Sebastiaan was de beste in de torendivisie, Carlijn won de beker in de damedivisie en Berend was voor de derde keer de beste in de koningsdivisie.

Voor het eerst in onze clubgeschiedenis wint een meisje een clubtitel en haar naam op de wisselbeker. Dagmar was de sterkste in de bekercompetitie door twee keer Jip te verslaan. Berend on de derde prijs van winst op Mehran.

De interne competitie is dit jaar gewonnen door Berend. Met drie periode titels was hij in de halve finale wat eigenlijk meteen de finale werd te sterk voor Pieter. Jip (niet op de foto's vanwege zijn diploma uitreiking) won twee keer online van Aron.

Na het officiële gedeelte was het tijd om het buffet aan te vallen. Vele ouders hadden iets lekkers gemaakt, de vijf tafels in de kleine zaal stonden helemaal vol en in de keuken stonden ook nog vele lekkernijen.

Nadat ook de ijsjes opgegeten waren begon om 19.30 uur het ouders tegen kinderen toernooi. De kinderen gaven vol gas wat halverwege het toernooi hun een voorsprong opleverde van 25 punten. Met hulp van de trainers kwamen de ouders weer terug wat tegen negen uur de volgende eindstand opleverde: kinderen 91 - ouders 82. Het was een hele leuke en gezellige afsluiting van een mooi seizoen. Dank aan alle ouders voor het maken van het heerlijke buffet en alle hulp met het opruimen na afloop.

Op onze site staat een serie foto's.

0 weergaven0 opmerkingen