Finish Grote Clubactie met taart eten, de Rubiks kubus en cadeaubonnen.

Vrijdag 28 januari 2022.

Het is inmiddels een traditie geworden, de afsluiting van de Grote Clubactie met een speciale clubmiddag. Net als vorig jaar kregen de kinderen en trainers weer als lekkernij de SC de Paardensprong tompouce.

Voor iedereen die het minimaal aantal verkochte loten heeft gehaald weer een leuk aandenken aan de club. Na de SC de Paardenspong mok, de rugtasjes en vorig jaar de badhanddoek dit jaar de Rubiks kubus met zes afbeeldingen. Onze thuisbasis de Hunzeborgh, grote en kleine zaal, kampeerweekend, SC de Paardensprong toernooi prijsuitreiking en natuurlijk ons clublogo. Superleuk om mee te spelen maar voor later een hele leuke herinnering.

De beste lotenverkopers werden weer beloond met een Bol.com cadeaubon. Azadeh en Mahran verkochten net als vorig jaar de meeste loten. Op de tweede plaats eindigden Melle en Sebastiaan. De bon voor de derde plaats ging naar Matei. Natuurlijk gaat het om het totaal aantal verkochte loten en daar kunnen we weer trots op zijn: 995 met een opbrengst van maar liefst 2.423,28 Euro.

Dit geld besteden we aan het kampeerweekend, nieuwe clubshirts en materialen, het aandenken aan de actie, taart eten en we kunnen ondanks gestegen kosten de contributie op hetzelfde niveau als zeven jaar geleden houden! Een win - win situatie voor iedereen!26 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven