top of page

Hannah 3e op Nationale Pupillendag F meisjes!

Bijgewerkt op: 2 jul.

Zaterdag 17 juni 2023.

Vanmiddag opnieuw succes voor de Paardensprong girls. Na de twee plaats voor Carlijn en de derde plaats voor Imara in de categorieën C en D, werd Hannah vanmiddag in Spijkenisse 3e in de categorie F meisjes. Naast Hannah deden Ayana Hardeman en Tobias, Hannah's tweeling broer, mee. Hannah was op basis van haar rating als 7e geplaatst. In alle groepen werden zeven ronden Zwitsers gespeeld.

Hannah speelde een voortreffelijk toernooi. Na zes van de zeven ronden had Hannah vier partijen gewonnen. In de laatste ronde trof ze vriendin en Ten Boerster Lieke Koolaard. De meiden hebben al heel vaak tegen elkaar gespeeld en verschillen in KNSB rating niet veel van elkaar. Lieke 457 en Hannah 454. Dan zou je net zien dat ze ook tegen elkaar moeten op een NK. Vandaag was Hannah de sterkste en met vijf punten deelde ze de tweede t/m vierde plaats. Volgens de reglementen moest loting uitwijzen wie op welke plek zou eindigen. Hannah had geluk en werd derde. Super gedaan en een flinke plus voor haar rating W-we 1.68 punten.

Geel tegen rood in Spijkenisse!

Tobias was het toernooi binnengekomen met een wild card. Tobias stond op de 34e plaats op de plaatsingslijst en speelde alleen tegen tegenstanders met een veel hogere rating. Een pittig dagje voor Tobias. Met drie gewonnen partijen en de 28e plaats mag hij dik tevreden zijn. Net als zijn zus scoorde Tobias een mooie W-we +2.03.

In de NOSBO kwalificatie had Azadeh een ticket gewonnen voor de Pupillendag maar kon vandaag niet. Ayana mocht haar plaats innemen. Zij is clublid maar komt nog niet op de clubmiddag. In de meisjes groep G wist ze toch 2.5 punten te winnen uit zeven partijen. Dat is natuurlijk ook knap!


Alle uitslagen en eindstanden op de toernooi site.

Verslag NOSBO

60 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page