Interne competitie gaat online verder + informatie online toernooitjes.

Bijgewerkt: mrt 18

Zolang er geen clubmiddag is gaan we de competities in de koning-, dame- en torendivisie online verder spelen via Lichess. De koning- en damedivisie zijn inmiddels opgestart met een eigen app groep. De toren divisie volgt eerst met degenen die nog kans maken op promotie.

We spelen nog twee ronden in periode drie. Daarna stromen, in periode 4, de andere clubleden in de torendivisie in.

Elke week wordt een ronde gespeeld wat niet hoeft op vrijdagmiddag want dan organiseren we een online clubmiddag, alleen voor clubleden, met een online toernooi. Informatie hierover staat in de groepsapp. van de koning- , dame- en torendivisie. Ook trainers doen aan dit toernooi mee. De online competitie partijen mogen op elk moment in de week gespeeld worden. Met online spelen hopen we het seizoen 2019 - 2020 zoals gepland voort te zetten met partijen in de competitie. In de beker is al online verder gespeeld. Aron won de tweede partij van Jip en is ook door naar de halve finale. De loting volgt nog, we gaan kijken hoe we dit buiten de clubmiddag om, kunnen doen.


Meerdere keren per week organiseert Martijn Hardeman online Lichess toernooitjes met verschillende speeltijden. Wil je mee doen stuur een mailtje naar Martijn dan voegt hij je toe aan de groepsapp Lichess toernooien. martijn.hardeman@gmail.com

In deze app. zitten kinderen van diverse schaakclubs, dus je speelt niet alleen tegen Paardensprongers. Dus ook kinderen van andere clubs die dit bericht lezen kunnen meedoen! Leuk om deze moeilijke tijd voor iedereen lekker schakend door te komen.

0 keer bekeken

Contact

Clubmiddag: vrijdagmiddag 16:15 - 17:30 

Locatie: Buurtcentrum Hunzeborgh

Adres: Beijumerweg 10a, 9731 EB, Groningen

Jeugdleider: Ronald van Nimwegen

Email: a.r.vannimwegen@hetnet.nl

Tel: 06-10039868 

KvK: 56506058

Iban: NL23 INGB 0000 708870

t.n.v. SC de Paardensprong 

Sponsoren

© Sc de Paardensprong

sklogo-matte.png