Laatste clubmiddag 2021

Vrijdag 17 december 2021

De laatste drie weken hebben we de clubtijden door de Coronamaatregelen gewijzigd. Een half uurtje eerder zijn we van start gegaan zodat iedereen om 17.00 de Hunzeborgh uit zou zijn. We kijken tevreden terug over deze weken want iedereen heeft zich eraan gehouden, dank daarvoor. In de trainingen van de Koningsdivisie moesten we ook aanpassingen doen omdat om 17.00 deze groep, na de competitie partijen, met de training door Jonas en Martijn van start gaat. Een aantal clubleden koos ervoor om de partijen online op Lichess te spelen omdat ze niet voor een partij naar de Hunzeborgh konden komen. Deze partijen lopen nu op schema zodat we in deze divisie geen achterstanden krijgen.

Elke clubmiddag voor een vakantie spelen we bekercompetitie waarin vanmiddag de partijen in de laatste 16 van start zijn gegaan. Dus geen interne competitie vanmiddag. Aron speelde op de club online tegen Jorn en won beide partijen. Elliot en Pieter plaatsten zich ook voor de achtste finale na winst op Casper en Hedde. Berend en Carlijn wonnen beiden online een partij. Na online vluggeren, na de clubmiddag op Lichess, plaatst Berend zich ook bij de laatste acht. Vier matches staan nog open. Deze worden komende week gespeeld. De uitslagen volgen natuurlijk op onze site.


Vanavond werden de nieuwe Corona maatregelen bekend. We gaan nu in een volledige lock - down. Het is dus onzeker of we op 14 januari de clubmiddag kunnen hervatten. Op het programma staat het vieren van het Grote Clubactie succes. We houden de clubleden op de hoogte hoe en wanneer we verder gaan.


Tot slot wensen we iedereen fijne Kerstdagen en een gelukkig en vooral gezond 2022!

23 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven