Lichess organisator Martijn in het zonnetje op laatste clubmiddag!

Bijgewerkt: aug 4

Vrijdag 3 juli 2020.

De laatste clubmiddag van het seizoen (zie ook het komende verslag) is voor ons als trainersteam een dank je wel te zeggen tegen de ouders die ons dit seizoen hebben geholpen. Denk daarbij aan vervoer naar toernooien en natuurlijk dit jaar in de Corona crisis om alle kinderen online te laten spelen met het aanmaken van een Lichess account. Dank daarvoor want ouders zijn voor ons heel belangrijk.

Eline (moeder van Boaz en Lisa) heeft ons dit seizoen weer enorm geholpen met de afwas en opruimen van keuken en bar. Dank daarvoor en lekker smullen van de Merci chocolade! Speciale dank vanmiddag voor Martijn Hardeman, de organisator achter het Noordelijke Lichess. Voor onze club organiseerde Martijn iedere vrijdagmiddag een online clubmiddag met elke week weer andere schaakvarianten. Maar daar bleef het niet bij. In de tijd dat de basisscholen dicht waren was er elke dag voor de Noordelijke jeugd een toernooi. Ruim zeven weken werd er gespeeld in de online competitie in drie groepen en kwam er een online jeugdkampioenschap in alle leeftijd categorieën, waar de prijsuitreiking begin volgend seizoen volgt. Maar er is nog meer: teambattles in twee groepen waar teams uit het hele land aan meedoen en niet te vergeten team Jeugd NL waar Martijn binnen no time 100 online schakers aan wist te binden met regelmatig internationale battles. Martijn: heel veel dank wat je voor de club en de Noordelijke jeugd hebt gedaan.

Hoe bedank je zo iemand? Een fles wijn is leuk maar er ontstond een ander idee. Het Lichess symbool gemaakt door een 3D printer in onze clubkleur geel. Onze technische man Niels ging hiermee aan de slag en binnen zeven uur printen had hij een heel mooi aandenken uit zijn machine. Met hulp van materiaal uit een oude beker een blijvend en mooi aandenken aan dit toch vreemde schaakseizoen!

Op de site van onze Staunton schaakvrienden staat ook een mooi verslag!


0 keer bekeken

Contact

Clubmiddag: vrijdagmiddag 16:15 - 17:30 

Locatie: Buurtcentrum Hunzeborgh

Adres: Beijumerweg 10a, 9731 EB, Groningen

Jeugdleider: Ronald van Nimwegen

Email: a.r.vannimwegen@hetnet.nl

Tel: 06-10039868 

KvK: 56506058

Iban: NL23 INGB 0000 708870

t.n.v. SC de Paardensprong 

Sponsoren

© Sc de Paardensprong

sklogo-matte.png