Nieuw seizoen 2019 - 2020 van start.

Vrijdag 30 augustus 2019

In een zeer warme Hunzeborgh zijn we begonnen aan het nieuwe seizoen 2019 - 2020. Zoals gebruikelijk bij aanvang van een nieuw seizoen, volgen er drukke weken. Volgend week vrijdag de beker loting waarna gespeeld wordt in de eerste ronde en de dag erna de jeugdinterland Nederland - Duitsland in Bourtange. Een week later op 13 september gaan we starten met de Grote Clubactie en gaan Eli Alia, Imara, Simon en Mehran een dag later meedoen met het NK E teams in Rotterdam. Sake Jan gaat mee als teamleider.

Op de eerste clubmiddag twee nieuwe gezichten bij de clubleden, Matei en Dagmar kwamen een kijkje bij onze club nemen. Matei is inmiddels clublid geworden. Dagmar komt de komende weken ook nog op proef. Bij de trainersstaf ook een nieuw gezicht. Nu Ruben is gestopt bij de club was er een vacature ontstaan. Deze is inmiddels ingevuld. De vader van Charlotte, Gerwin, komt de staf versterken. Hij gaat les geven in een beginnersgroep. Welkom allen bij onze club.

Om in de bekercompetitie op 32 deelnemers te komen zijn twee partijen in de voorronde gespeeld. Melle won van Tim en Pim van Lisa. Melle en Pim hebben zich geplaatst voor de loting. Robin en Tycho waren afwezig en spelen komende vrijdag de voorronde tegen resp. Lukas en Milan. De voorronde is gemaakt op basis van de eindstand in de torendivisie van afgelopen seizoen. De loting is open dus iedereen kan elkaar treffen. Het wordt dus spannend a.s. vrijdag tegen wie je gaat spelen in de eerste ronde.


0 keer bekeken

Contact

Clubmiddag: vrijdagmiddag 16:15 - 17:30 

Locatie: Buurtcentrum Hunzeborgh

Adres: Beijumerweg 10a, 9731 EB, Groningen

Jeugdleider: Ronald van Nimwegen

Email: a.r.vannimwegen@hetnet.nl

Tel: 06-10039868 

KvK: 56506058

Iban: NL23 INGB 0000 708870

t.n.v. SC de Paardensprong 

Sponsoren

© Sc de Paardensprong

sklogo-matte.png