NOSBO Viertallen: GC 5 geen partij voor team 2.

Donderdag 17 maart 2022.

Twee weken na de remise tegen HSP/Veendam 2 mocht ons tweede team vandaag weer achter de borden in een uitwedstrijd tegen Groninger Combinatie 5. In het Denksportcentrum verscheen ons team in een hele andere opstellen als thuis tegen HSP Veendam.

Voor het resultaat maakte het niet veel uit, het werd een stevige overwinning voor het team. Berend won op bord 1, op bord twee eindigde de partij van Aron in remise. Achteraf leek op dit bord winst misschien mogelijk. Ook op de borden drie en vier werd gewonnen. Ruben (vader van oud clublid Lodewijk) en Frans (vader van Pieter) scoorden de punten. 0.5 tegen 3.5 is een overwinning die je niet vaak ziet in de viertallen competitie, heel goed voor onze bordpunten.

In de Tweede Klasse A is team twee nu koploper het 5 match en 9.5 bordpunten. Ons eerste team staat tweede met 4 match en 7 bordpunten. Zij spelen op 31 maart uit tegen HSP Veendam 2. Op 29 april volgt de ontknoping in deze poule in de Hunzeborgh. Team 1 speelt dan tegen Groninger Combinatie 5 en HSP/Veendam 3 is de tegenstander van team 2.0 weergaven0 opmerkingen