top of page

Paaseitjes scoren op de clubmiddag.

Bijgewerkt op: 8 apr.

Vrijdag 7 april 2023.

Vorig jaar op Goede Vrijdag zijn we begonnen met het Paaseitjes toernooi. Het was meteen een succes, dus gaan we er een traditie van maken. Vanmiddag de tweede editie waar niet alle clubleden aan mee konden doen. Hannah bijvoorbeeld speelt dit weekend op het NK E in Tilburg. De eerste dag is vandaag gespeeld. Met twee punten uit vijf partijen is ze goed bezig, want ze is nog maar Fje. Morgen nog vier ronden te spelen. Wie weet zit er nog meer in.

Paaseitjes moet je wel op tijd inkopen want voor je het weet zijn de kilo zakken, waarvan we er zeven nodig hadden, uitverkocht. In iedere zak zitten 130 eitjes dus ruim voldoende om zes ronden met vijf minuten op de klok te spelen. De clubleden kregen bij binnenkomst een zakje met alvast een voorraadje van 10 eitjes. Bij winst kon het zakje verder gevuld worden met drie eitjes, remise leverde twee eitjes op en met een verlies partij verdiende je toch nog een eitje.


Drie laptops online met Schier. Benthe achter de pc.


Carlijn, Maurits en Benthe, onze clubleden op Schiermonnikoog deden online ook mee. De zakjes met door hun gescoorde eitjes gaan morgen met Sjoerd mee naar het GP toernooi Damwald.

Om 17.30 waren vijf ronden gespeeld waarna een bonus ronde, met een dubbele eitjes, werd gespeeld. Het was weer een heel gezellige en leuke clubmiddag. En de kinderen gingen met een rijk gevuld zakje met eitjes huiswaarts. Volgend jaar weer? Natuurlijk!

46 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page