Periodekampioenen gehuldigd.

Bijgewerkt: 22 nov 2020

Vrijdag 20 november 2020.

Na twee weken geen schaken door de extra Corona maatregelen vandaag weer een clubmiddag. Zolang de maximale groepsgrootte 30 personen bedraagt houden we de clubmiddag in twee groepen. Dat is soms lastig als twee kinderen uit een gezin in beide groepen zitten. Afgelopen weken is de competitie in de konings en dame divisie gewoon doorgegaan, evenals de beslissende partij tussen Lars W. en Matei voor promotie. Op Lichess zijn de laatste ronde periode 1 en eerste ronde periode 2 gespeeld. In de toren en loper divisie werd niet gespeeld dus werd er vanmiddag flink ingehaald.

De eerste periode in de koningsdivisie werd gewonnen door Eli Alia. Kaj won de damedivisie en promoveert naar de koningsdivisie. De torendivisie werd een prooi voor Mehran. Hij won alle zeven partijen. Julian was de sterkste in de loperdivisie en gaat nu een stapje hoger spelen in de torendivisie. Vanmiddag werden de bekers aan de winnaars uitgereikt. Eli Alia plaatst zich voor de halve finale om het clubkampioenschap. Alle in te halen partijen zijn vanmiddag gespeeld en komen nog op de site. (Julian ontbreekt op de foto's)

In de bekercompetitie stond nog een uitslag open bij de laatste 32. De tweede partij tussen Menko en Berend werd gewonnen door Menko. Hij plaatst zich bij de laatste 16. Op 18 december is het vervolg van de bekercompetitie.


Het talentenklassement is bijgewerkt t/m periode 1 en de gespeelde partijen in de bekercompetitie. Spelers in de loperdivisie doen daarin niet mee omdat ze meer partijen spelen. Als je promoveert dan verdien je wel punten. Of het klassement stand kan houden weten we nog niet want er kan niet op toernooien worden gespeeld. Juist extern spelen in combinatie met de punten gescoord op de clubmiddag geeft een goed beeld van "talent van het jaar".

Uitslagen loperdivisie:

Amira - Steph 0-1, Anissa - Azadah 1-0, Noud - Joris 1-0, Charlotte - Tim 1-0, Amira - Joris 0-1,

Azedah - Charlotte 0-1, Steph -Noud 0-1

30 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven