Periodekampioenen in het zonnetje.

Vrijdag 28 januari 2022.

De tweede periode in de competitie zit erop. De laatste weken was het lastig om alle online partijen te spelen. Helaas kregen we niet alle uitslagen binnen dus moesten we volgens de regels een uitslag invullen. In de koningsdivisie speelde Berend remise tegen Dagmar. Met dit resultaat wint Berend de 2e periode en is geplaatst voor de finale om het clubkampioenschap. Mehran speelde zich veilig door te winnen van Kaj. Kaj speelde niet tegen Elliot en degradeert samen met Jorn naar de damedivisie.

Periodekampioenen periode 2

Carlijn won haar partij tegen Julian eindigt als twee, dus promotie naar de koningsdivisie. Hedde won van Rogier maar verloor van Casper. Hij mist dus net promotie, Casper speelde zich met dit resultaat veilig. Onderin won Boaz volgens de regels tegen Matei, die zijn afspraak om te spelen tegen Boaz vergeten was. Rogier won online van Sebastiaan waarmee de damedivisie de degradanten bekend zijn: Matei en Sebastiaan. In de torendivisie waren de promovendi al duidelijk Noe is kampioen en mag samen met Matthias verder spelen in de damedivisie. In de loperdivisie was Steph vorige week niet aanwezig. Vanmiddag en waarschijnlijk ook volgende week is Steph ook niet aanwezig. We kunnen zolang niet wachten want we gaan vanmiddag verder met de derde periode. Sven heeft de meeste punten op dit moment dus is hij de periodekampioen en promoveert naar de torendivisie.


In de bekercompetitie zijn nu alle partijen gespeeld. Jip won twee keer van Kaj en is door naar de laatste acht. Loting en spelen op de vrijdag voor de voorjaarsvakantie.

13 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven