Pieter, Dagmar en Kaj periode kampioenen.

Zaterdag 4 april 2020

De laatste twee speelronden in periode 3 hebben we online gespeeld. In de torendivisie is Kaj periodekampioen. Kaj scoorde 5.5 punten, evenveel als Melle maar met slechts 1 WP punt meer wint Kaj de beker. Beide jongens promoveren naar de damedivisie.

Uit de damedivisie degraderen Boaz en Hedde met beiden 1.5 punten. Dat was helaas niet voldoende om in deze divisie te blijven. Dagmar werd met 5.5 punten periodekampioen en zij gaat samen met Jorn, die een half puntje minder scoorde periode vier spelen in de koningsdivisie.

Lars wist in periode drie slecht een puntje te scoren en degradeert naar de damedivisie. Ruben en Menko scoorden een half puntje meer maar op basis van 2 WP punten meer handhaaft Menko zich net in de koningsdivisie. De derde periodetitel in de koningsdivisie gaat net als in periode twee naar Pieter. Met de tweede periodetitel is Pieter geplaatst voor de finale om het clubkampioenschap. Nu er zeker tot 1 juni geen clubmiddag is spelen we de vierde periode online. Elke zondag volgt een nieuwe indeling van de partijen in de drie divisies die uiterlijk vrijdagavond gespeeld moeten zijn. Zodra er weer een clubmiddag is gaan we de bekers voor de derde periode uitreiken. In periode vier gaan ook spelers promoveren en degraderen. Deze wijzigen in de divisie's worden volgend seizoen doorgevoerd. In de bekercompetitie, finale en 3e plaats, wordt een serie best of 6 gespeeld. Aron staat op dit moment 2 - 0 voor tegen Gianluca.

In dit verslag wat foto's van online spelen. Heb je er ook een, stuur hem door via de mail of in de groepsapp. dan kunnen we het plaatsen op de site.


0 keer bekeken

Contact

Clubmiddag: vrijdagmiddag 16:15 - 17:30 

Locatie: Buurtcentrum Hunzeborgh

Adres: Beijumerweg 10a, 9731 EB, Groningen

Jeugdleider: Ronald van Nimwegen

Email: a.r.vannimwegen@hetnet.nl

Tel: 06-10039868 

KvK: 56506058

Iban: NL23 INGB 0000 708870

t.n.v. SC de Paardensprong 

Sponsoren

© Sc de Paardensprong

sklogo-matte.png