Rogier periodekampioen damedivisie.

Maandag 22 maart 2021.

We zijn alweer toe aan de laatste ronde in de derde periode. Het is spannend wie gaan promoveren in de vier divisies en wie een stapje terug moeten gaan doen in de vierde periode. In de loperdivisie staan Lisa en Steph bovenaan met vier gewonnen partijen. Ze treffen elkaar in de laatste ronde. Degene die wint is periodekampioen. Mocht het remise worden dan kijken we naar het resultaat tegen de nummer drie. Als dit geen uitsluitsel geeft dan kijken we verder in de stand. Noud is de laatste ronde vrij.


Boaz staat in de torendivisie op punt van promoveren. Hij heeft een punt voorsprong op Julian. Boaz speelt tegen Noe en Julian tegen Matthias die met drie punten ook nog kans maakt op promotie. Vanuit de torendivisie degradeert niemand naar de loperdivisie. Rogier is in de damedivisie nu al periodekampioen. Met 5.5 punten uit zes partijen is Rogier niet meer in te halen. In de strijd om de tweede plaats zijn Jarne, Imara (beiden 4 punten), Jorn en Ruben (beiden 3.5 punten) in de race. Mochten spelers gelijk eindigen in punten dan beslist de WP score. Onderin gaat het tussen Simon en Pim. Melle gaat na promotie in periode twee weer terug naar de torendivisie. Simon staat een punt voor op Pim. Pieter lijkt met 6 uit 6 in de koningsdivisie op weg naar de periodetitel en een ticket voor het clubkampioenschap. Hij staat een punt voor Aron, die een iets betere WP heeft. Remise is voor Pieter voldoende. Dagmar heeft een slechte periode en staat met een punt onderaan maar kan zich nog veilig spelen. Ties en Kaj zijn met een 1.5 punten nog te achterhalen. Opvallend is de prestatie van Matei. Hij promoveerde in de eerste en tweede periode vanuit de torendivisie en staat met 3 punten veilig in deze sterke divisie. Knap gedaan.


De bekercompetitie is gevorderd tot de halve finale. Woensdag gaan de namen van Eli Alia, Pieter, Aron en Elliot de lotingsballetjes in. Er worden twee ronden gespeeld, met wit en zwart. Mocht het gelijk eindigen dan volgt vluggeren met 5 + 3 tot er een beslissing is.


Inmiddels zijn een aantal trainers actief met online training geven. We hopen dat iedereen die online training wil hebben naast de stappenboekjes, die we rond hebben gebracht en opgestuurd, is ingedeeld in een groepje. Zodra we weer iets kunnen dan gaan we buiten beginnen bij mooi weer!

14 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven