Schaduw zoeken, schaduw maken.

Vrijdag 26 juni 2020.

Onder tropische temperaturen hebben we vandaag de derde clubmiddag buiten gehouden. Op de "Hunzeborgh heuvel" staat in de middag de zon pal op het terras en het pad naar de ingang. De vorige clubmiddagen was het nog te doen maar vanmiddag met ruim 30 graden op de thermometer was het weer eens zoeken naar een oplossing.

Op grasveldje beneden bij de parkeerplaats is er in de middag geruime tijd schaduw dus een ideale plek. Met een licht briesje was het daar prima uit te houden.

Op het terras twee partytenten die voor de nodige schaduw zorgden. Veel clubleden waren mede door het warme weer niet aanwezig dus hebben we wat groepjes samengevoegd. Waar we vorige keren wat krap zaten in de trainersstaf waren er nu trainers over die zich prima vermaakten met o.a. doorgeefschaak. Volgende week is de laatste clubmiddag. Helaas zonder het traditionele buffet en ouders tegen kinderen toernooi in de vroege avonduren.

Plan is om tijdens de clubmiddag een toernooitje te organiseren en vanaf kwart over vijf de prijsuitreiking. Mocht er belangstelling zijn om toch nog een ouder tegen kinderen toernooitje te houden dan kunnen we dat doen tot ongeveer 18.15 uur. Nu hopen op goed weer met lagere temperaturen!


0 keer bekeken

Contact

Clubmiddag: vrijdagmiddag 16:15 - 17:30 

Locatie: Buurtcentrum Hunzeborgh

Adres: Beijumerweg 10a, 9731 EB, Groningen

Jeugdleider: Ronald van Nimwegen

Email: a.r.vannimwegen@hetnet.nl

Tel: 06-10039868 

KvK: 56506058

Iban: NL23 INGB 0000 708870

t.n.v. SC de Paardensprong 

Sponsoren

© Sc de Paardensprong

sklogo-matte.png