top of page

Seizoen start met een geslaagd kampeerweekend!

Vrijdag 2 t/m zondag 4 september 2022


Het is alweer de 11e keer dat we het nieuwe schaakseizoen starten met ons kampeerweekend. Voor de achtste keer waren we te gast op de geweldige camping de Vledders in Schipborg. Doel van ons kampeerweekend is dat kinderen buiten de clubmiddag om elkaar leren kennen met allerlei activiteiten en ook wij als trainers leren de kinderen beter kennen. Dit jaar waren we met een record aantal deelnemers op de camping 35 kinderen en 16 ouders en trainers. Mede dankzij de opbrengsten uit de Grote Clubactie kunnen we het weekend voor iedereen betaalbaar organiseren.

Groepsfoto bij het zwembad. Mehran en Azadeh ontbreken.


Veel succesnummers van voorgaande jaren zaten ook dit jaar in het programma: Levend Stratego op de heide, Weerwolven bij kampvuur, theezakjesrace, weekend quiz, zwemmen op de zondag en het eten uit de Chinese keuken op vrijdagavond en de BBQ op zaterdag. Door de droogte mochten we buiten geen kampvuur maken maar binnen in het gebouw is een open haard dus konden de kinderen bij het vuurtje Marsmellow's maken en Weerwolven. Voor het zwemmen gingen we op veler verzoek naar zwembad de Bonte Wever in Assen.

In het programma op zondagmorgen een officieel moment. We namen afscheid van Jip, Aron, Pieter en Lars. Zij zijn heel wat jaren lid geweest van onze club en gaan nu studeren in o.a. Leiden en Wageningen. Afscheid nemen van clubleden die lang lid zijn geweest en veel voor de club hebben betekend doen we in stijl met een mooi aandenken met de vermelding erelid van de club. Op onze site bij "over ons" vindt je de namen van de ereleden tot nu toe, waar er dus vier bijkomen. We wensen de jongens veel succes met hun studie!

Mede dank zij het mooie weer is het een geslaagd weekend geworden waar we met voldoening op terug kunnen kijken. Vrijdag gaan we van start met de eerste clubmiddag van het nieuwe seizoen. Zaterdag speelt ons E team de halve finale in de Bilt en het C team speelt de eerste wedstrijddag vlak in de buurt in Utrecht. Het E team werd 5e in de NOSBO voorronde maar mag met een vrijplaats toch meedoen. Op onze site volgt natuurlijk een verslag.

Foto's kampeerweekend

Foto serie 2

85 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page