Strijd om het clubkampioenschap en derde plaats begonnen.

Zaterdag 30 mei 2020.

De partijen in de competitie zitten erop. Vanaf de derde periode zijn we online gaan spelen wat nagenoeg vlekkeloos is verlopen. Van een partij in de koningsdivisie vierde periode is geen uitslag ontvangen dus is er 0 - 0 ingevoerd.

In de torendivisie is Matthias met de volle score, zeven punten, periode kampioen geworden. Hij promoveert samen met Hedde die tweede werd met zes punten naar de damedivisie. In damedivisie degraderen Matei en Mehran, beiden met twee punten, naar de torendivisie. Gianluca scoorde ook twee punten meer hij wist het vege lijf te redden met slechts een WP punt meer. Lars en Casper promoveren naar de koningsdivisie. Beiden scoorden zes punten en ook hun WP is gelijk. Op basis van SB punten is Lars net iets beter dus periode kampioen.


In de koningsdivisie had Simon een slechte periode met nul punten. Misschien ligt online schaken hem niet zo maar volgend seizoen weer nieuwe kansen in de damedivisie met hopelijk echte borden en stukken. Drie spelers scoorden 2.5 punten: Jorn, Dagmar en Rogier. Op basis van WP punten heeft Rogier de slechtste score dus volgend seizoen speelt hij voor het eerst in de damedivisie. Aron werd met zes punten periodekampioen. Net als Pieter heeft hij twee kampioenschappen binnen. Beiden spelen in een serie best of zes de finale. Meer periodekampioenen hebben we niet dus is er besloten om de beste twee koningsdivisie spelers, na Aron en Pieter, tegen elkaar te laten spelen om de derde plaats, ook in een serie best of zes. De twee besten zijn Jip en Elliot.

De eerste partij in het clubkampioenschap is gespeeld. Zie deze link om de partij na te spelen met analyse. Na iedere partij wordt de link ververst.

0 keer bekeken

Contact

Clubmiddag: vrijdagmiddag 16:15 - 17:30 

Locatie: Buurtcentrum Hunzeborgh

Adres: Beijumerweg 10a, 9731 EB, Groningen

Jeugdleider: Ronald van Nimwegen

Email: a.r.vannimwegen@hetnet.nl

Tel: 06-10039868 

KvK: 56506058

Iban: NL23 INGB 0000 708870

t.n.v. SC de Paardensprong 

Sponsoren

© Sc de Paardensprong

sklogo-matte.png