• Ronald van Nimwegen

Tussenstand SC de Paardensprong 15 jaar toernooi.

Vrijdag 21 mei 2021.

Gelukkig mochten we weer binnen schaken want het was buiten een natte boel. Nu dit weer mag hoeven we geen rekening meer te houden met de weersvoorspellingen. Vorige week zijn we begonnen met het SC de Paardensprong 15 jaar toernooi.

In groep 1 (categorieën E t/m H) zijn vanmiddag de ronden 4 t/m 6 gespeeld. Bij de H'tjes gaat Azadeh met 1.5 punten aan de leiding, gevolgd door Anton en Steph met 1 punt. Lisa de enige F'je maar was vanmiddag niet aanwezig. Zij blijft op 1 punt staan. In de E categorie is het spannend. Mehran en Maurits gaan aan de leiding met vijf gewonnen partijen. Vlak daarachter staan Imara en Simon met een puntje minder.

Uitslagen en tussenstand groep 1


Het was de bedoeling in de categorie A/B t/m D (groep 2) om met een start om 16.45 uur, ronde 3 die vorige week niet door kon gaan, in te halen. Een aantal clubleden was vergeten om een kwartier eerder op de club aanwezig te zijn wat leidde tot vertraging bij de indeling. Volgende week hopen we vier ronden te spelen. Matei en Kaj zijn met drie punten de koplopers in de categorie D. Gevolgd door Ties, Matthias, David en Noe met twee punten. Bij de C'tjes leiden Dagmar en Ruben met 3.5 punten. Hedde staat derde met een halfje minder. In de A/B categorie zit het veld in de top vier dicht bij elkaar. Aron leidt het klassement met vijf uit vijf, gevolgd door Lars met vier punten. Op de derde plaats staan Pieter en Berend met 3.5 punten. Met nog vier ronden te gaan is er nog van alles mogelijk!

Uitslagen en tussenstand groep 2

30 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven