top of page

Twee prijzen in Hoogeveen.

Zaterdag 21 mei 2024.

We naderen het einde van de NOSBO/FSB Grand - Prix cyclus. Vandaag mochten de spelers weer eens naar de provincie Drenthe waar in Hoogeveen het GP Jan Oldenkamp werd georganiseerd met 72 deelnemers, Vanuit onze club, ik denk door de meivakantie en de NJC van gisteravond niet veel deelnemers maar toch succes voor twee clubleden.

In groep B een wat mindere dag voor Gideon niet niet verder kwam dan drie remises. Hopelijk is hij weer in vorm voor de teamkampioenschappen a.s. zaterdag in Hoogkerk. In groep C viel Wart weer in de prijzen. Op de laatste toernooien scoort hij elke keer een podiumplaats, vandaag met drie winstpartijen werd hij tweede. Tobias scoorde een half puntje minder en werd vierde, maar wel 13 punten voor het GP klassement.

In groep D viel zijn zus, na een super NK, wel in de prijzen. Drie punten leverde een gedeelde tweede plaats op. In groep F Had Hannah, net als broer Gideon ook niet echt haar dag. Drie punten leverde een gedeelde vierde plaats op. Op onderling resultaat 5e.


Op zaterdag 1 juni staat het GP Bob Romijn in Haren op het programma, waarna op zondag 9 juni de NOSBO/FSB Grand - Prix finale wordt gespeeld in Hoogkerk.

Naast bekers in de groepen worden dan, voor de beste 10 spelers in het klassement de bekers uitgereikt.


Een volledig verslag van de organisatie met leuke foto's van de prijsuitreiking (met mooie bekers!) is te vinden op de NOSBO site.

19 weergaven0 opmerkingen

ความคิดเห็น


ปิดการแสดงความคิดเห็น
bottom of page