We mogen weer, maar wel buiten!

Vrijdag 12 juni 2020.

Onze sport valt onder de binnensporten en die mogen pas volgens de laatste berichten per 1 juli. Buiten mag het wel voor alle kinderen t/m 18 jaar. Vorige week deden we een poging om op het scouting terrein in Haren weer te beginnen. Helaas, het weer speelde niet mee zodat we een streep door de plannen moesten zetten. Vanmiddag lukte het wel op het terrein voor onze thuisbasis de Hunzeborgh. Na overleg met het bestuur mochten we tafels en stoelen buiten zetten. Een klusje maar met wat hulp hadden we het snel voor elkaar.

Veel blij gezichten na drie maanden zonder schaken op de clubmiddag. En wat hebben we de sociale contacten gemist! De meeste kinderen waren er maar een aantal trainers konden vanmiddag niet. Hun groepjes hebben we gesplitst en verdeeld onder de aanwezige trainers. Volgende week hoopt de trainersstaf voor een groot deel compleet te zijn. Als het goed weer is want we schaken t/m 3 juli buiten. We hopen volgend seizoen weer normaal de clubmiddag te organiseren.

Het was best warm op de Hunzeborgh heuvel maar een licht briesje maakte het toch aangenaam. Na maanden online te hebben gespeeld werd er voornamelijk gespeeld maar ook gewerkt in de stappenboekjes en Boaz deed examen stap 2.

Een gezellig weerzien op de club en heel veel plezier vanmiddag. Ook een nieuw idee ontstaan: als het warm weer is kunnen we met de club naar buiten. We hebben geschikte plekjes gevonden.

De vooraf gemaakte afspraken zijn goed nagekomen. Geen kinderen binnen, alleen trainers. Iedereen had drinken mee en na afloop alles goed reinigen met desinfecterende spray. De volgende clubmiddagen zijn op 19 en 26 juni. De laatste met prijsuitreiking op 3 juli. Helaas zonder buffet maar we gaan wel iets buiten doen als het goed weer is!0 keer bekeken

Contact

Clubmiddag: vrijdagmiddag 16:15 - 17:30 

Locatie: Buurtcentrum Hunzeborgh

Adres: Beijumerweg 10a, 9731 EB, Groningen

Jeugdleider: Ronald van Nimwegen

Email: a.r.vannimwegen@hetnet.nl

Tel: 06-10039868 

KvK: 56506058

Iban: NL23 INGB 0000 708870

t.n.v. SC de Paardensprong 

Sponsoren

© Sc de Paardensprong

sklogo-matte.png