Winst en verlies voor de NOSBO teams.

Vrijdag 31 januari 2020.


Onze thuisbasis de Hunzeborgh zat na de clubmiddag ook in de avond vol met schakers. Als de NOSBO teams thuisspelen organiseren we een open schaakavond. Daar kwamen vanavond een aantal spelers, ouders en grootouders op af. Er werden onderling een aantal partijen gespeeld met een zelf te bepalen tijd op de klok. Het werd een gezellige avond die tot even voor half 10 duurde. Onze NOSBO teams waren toen nog niet klaar met hun partijen.

Team 2 speelde tegen Lewenborg 3. Ons team scoorde alleen op bord drie de volle buit. Pieter kreeg een remise aanbod die hij afwees. Niet veel later stond hij in gewonnen stelling waarna de tegenstander opgaf. Helaas werd er op de andere drie borden (met Ruben van Vliet op 1, Johan Jorritsma op 2 en Frans van Nes op 3) verloren. Team 2 speelt op 25 februari uit tegen Bedum. Hopen dat ze daar een beter resultaat op de borden krijgen.

Assen 3 was de tegenstander van team 1 met op bordvolgorde Martijn Hardeman, Sake Jan de Boer, Sjoerd van Soest en Jan Baptist. De Assenaren kwamen er niet aan te pas. Alleen Martijn kwam met een licht materiaal voordeel niet verder dan remise. Op de andere borden werd de winst binnengehaald. Na de vierde ronde staat het team bovenaan in divisie 2B. Ook dit team speelt op 25 februari uit. Dan is Hoogeveen de tegenstander.


0 keer bekeken

Contact

Clubmiddag: vrijdagmiddag 16:15 - 17:30 

Locatie: Buurtcentrum Hunzeborgh

Adres: Beijumerweg 10a, 9731 EB, Groningen

Jeugdleider: Ronald van Nimwegen

Email: a.r.vannimwegen@hetnet.nl

Tel: 06-10039868 

KvK: 56506058

Iban: NL23 INGB 0000 708870

t.n.v. SC de Paardensprong 

Sponsoren

© Sc de Paardensprong

sklogo-matte.png