top of page

Periodekampioenen P1.

Vrijdag 25 november 2022.

De eerste van de vier perioden zit erop. In de loperdivisie was Hannah de beste. Zij gaat in periode twee samen met Joas en haar broer Tobias verder spelen. Matthijs is de winnaar in de torendivisie. Boaz werd tweede, beiden promoveren naar de damedivisie. In die divisie was Matei met 7 uit 7 duidelijk de beste. Imara met 4.5 punten is tweede geworden. Samen gaan ze in periode twee spelen in de koningsdivisie. Berend was na drie periodetitels opnieuw de sterkste in de koningsdivisie en heeft zich geplaatst voor de halve finale om het clubkampioenschap.

Naast promovendi zijn er ook degradanten. In de damedivisie viel het doek voor Pim en Chartlotte. Charlotte is sinds vorige week geen clublid meer dus alleen Pim gaat verder spelen in de torendivisie. In de torendivisie wordt niet gedegradeerd. Jammer voor Kaj en Hedde in de koningsdivisie. Zij zijn gedegradeerd naar de damedivisie.


Vandaag ook weer een gediplomeerde. Voor Hannah kon de dag niet meer stuk. Naast de beker voor het periode kampioenschap kreeg ze haar opstap 2 diploma, gefeliciteerd!

75 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Vrijdag 1 december 2023. We al even bezig met de 2e periode in de interne competitie. Vandaag kregen de winnaars van de eerste periode hun beker uitgereikt. In de koningsdivisie werd David periode kam

bottom of page