top of page

Grote Clubactie feestje!

Vrijdag 19 januari 2024.

Op de eerste clubmiddag van het nieuwe jaar is het al ruim 10 jaar een traditie om het succes van de Grote Clubactie te vieren. Vorige week kon dat niet doorgaan omdat een groot deel van de club meedeed aan het Tata Steel toernooi. Vanmiddag was het zover! Ruim tien jaar doen we dus al mee aan de actie. In die jaren hebben we veel geld verdiend waarmee we extra dingen kunnen doen voor de club. En in al die jaren is de prijs van een lot nog steeds hetzelfde, drie Euro.


De 25+ lotenverkopers met medailes


Op verzoek van een aantal clubleden en omdat we steeds meer naar een tijd toegaan waarin steeds meer mensen geen contant geld meer in huis hebben we de stap gemaakt om ook digitaal loten te gaan verkopen. In september zaten Miryam en Ronald een avondje bij elkaar om dat voor elkaar te krijgen. Voor iedereen een eigen verkooppagina met de mogelijkheid om via een eigen link en QR code te gaan verkopen. Omdat er toch mensen zijn die niet digitaal willen of kunnen kopen kochten we ook weer papieren loten in. De actie is dit jaar een groot succes geworden. Met z'n allen, ook de trainersstaf verkocht de loten, scoorden we een heel dik clubrecord: 1411 loten werden verkocht!



Dat aantal werd mede gehaald door de superloten. Een aantal clubleden wist dat lot waarin 50 loten zitten aan bedrijven te verkopen. Dit jaar hadden we voor het eerst een nieuwe actie. Met 100 verkochte loten verdien je ons SC de Paardensprong vest. Dan schiet zo'n superlot natuurlijk lekker op. De winnaars van de vesten: Boaz, Mehran, Melle, Dagmar, Imara en Carlijn. Natuurlijk mocht een nieuw SC de Paardensprong gadget niet ontbreken. Na de dopper van vorig jaar de SC de Paardensprong broodtrommel. Om die te verdienen moet je wel 10 loten hebben verkocht. Voor gezinsleden 15 stuks. Iedereen die meedeed met de actie wist dat aantal te scoren.



We hebben een supermooi bedrag verdiend wat we natuurlijk voor een groot deel gaan besteden aan het kampeerweekend, clubshirts en nieuwe materialen. Met de opbrengst betalen we natuurlijk ook de broodtrommels, het gebak en de cadeaubonnen voor de beste verkopers. En, ook belangrijk, we hoeven de contributie voor volgend seizoen niet te verhogen om onze kosten te kunnen betalen. Op de eerste plaats zijn geëindigd Carlijn, Maurits en Benthe (157) , tweede Mehran en Azadeh (112) en op de derde plaats meerdere clubleden. Zij zaten maar een paar verkochte loten van elkaar, en daar doen we niet moeilijk over: Boaz (107), Imara (109), Melle (105) en Dagmar (106). Natuurlijk zoals elk jaar was er weer gebak!



37 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page