top of page

Periode kampioenen P1

Bijgewerkt op: 8 dec. 2023

Vrijdag 1 december 2023.

We al even bezig met de 2e periode in de interne competitie. Vandaag kregen de winnaars van de eerste periode hun beker uitgereikt. In de koningsdivisie werd David periode kampioen en is dus geplaatst voor de halve finale. David was vanmiddag helaas ziek dus staat hij niet op de foto. Zijn broer Simon heeft de beker voor hem meegenomen. Mehran en Elliot, door schooltijden veel afwezig, degraderen naar de damedivisie.In de damedivisie werd Deen periodekampioen. Hij promoveert samen met de als 2e eindigende Casper naar de koningsdivisie. Ook in deze divisie een degradant die er niet vaak was, Ben. Ook Sven moet het even doen met tegenstanders op een wat lager niveau. Hannah werd in de torendivisie periode kampioen. Samen met Ties die Boaz met een gelijke score een half WP puntje voorbleef. Nieuw is dat we de torendivisie gaan splitsen met, net als vorig jaar een loperdivisie. De zes spelers die na periode 1 onderaan staan in de torendivisie spelen twee keer tegen elkaar. De beste speler promoveert naar de torendivisie in periode 3.

Nog een nieuwtje. Er is sinds een paar weken een nieuwe groep die voor de clubmiddag van 15.20 tot 16.10 les krijgt. De zes kinderen vormen samen de paardendivisie. Deze groep gaat tot het einde van het seizoen meerdere keren tegen elkaar spelen. De beste drie spelers verdienen een mooie beker. Alle standen en uitslagen staan op de site bij competities.


Ook voor de strijd in de beker competitie. Kaj won twee keer van Boaz en is door naar de laatste zestien. Dat lukt Deen ook. Hij speelde online tegen Benthe op Schiermonnikoog. ER staat nog een match open tussen Carlijn en Casper. Komende vrijdag hopen we die te gaan spelen want op 22 december gaan we loten en spelen in de achtste finale.

45 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


Los comentarios se han desactivado.
bottom of page