top of page

Twee prijzen in Leeuwarden, Wart scholenkampioen Assen!

Zaterdag 27 januari 2024.

Vanmiddag twee toernooien waar een aantal clubleden successen boekten. In Assen werd het Basisscholenkampioenschap gespeeld en in Leeuwarden stond het laatste Grand - Prix toernooi in de NOSBO/FSB cyclus op Friese bodem op het programma. In Leeuwarden had Dagmar niet haar dag. In de A groep won ze slechts een partij maar wel tegen de winnaar van deze groep Ghilon van SG Staunton die de avond ervoor ook meedeed in de NJC competitie.



In Groep D drie Paardensprongers, Hannah, Tobias en Gideon. Opvallend dat Gideon een lagere rating heeft op dit moment dan de tweeling. Maar in de resultaten van vandaag zie je dat Gideon te laag in de punten zit. Hij scoorde 5 punten en werd winnaar in de groep. Hannah wist wel van hem te winnen. Tobias en Hannah speelden remise. Beiden hadden of hun dag niet of ze zitten wat te hoog in hun rating. Hannah scoorde 2.5 en Tobias slechts een punt.



In groep E ook vijf punten voor Ben, die het goed doet op Grand - Prix toernooien. Hij won vandaag de eerste prijs en we haan hem, door een roosterwijziging eindelijk weer terugzien op de club.



In groep F deed Sven mee. Ook hij had niet echt zijn dag. Twee punten betekende een plaats in de middenmoot. Hannah dJ viel net buiten de prijzen in groep G. Vier gewonnen partijen was net niet genoeg voor een podium plaats.

Het volgende Grand - Prix toernooi is in Assen op 18 februari.



In Assen werd het Basisscholenkampioenschap gespeeld. In de bovenbouw groep deden Matthijs en Wart mee. Wart won de groep en is dus basisscholenkampioen van Assen! Matthijs deed het ook prima, hij werd vierde. Een volledig verslag is hier te lezen.




78 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page